Τρίτη, 29 Ιουνίου 2010

Κέικ σοκολάτας

Κέικ σοκολάτας
Υλικά
3/4 φλιτζανιού τσαγιού Εξαιρετικά Παρθένο ελαιόλαδο Ροβιών 0-1% οξύτητα 
2 φλιτζάνια τσαγιού ζάχαρη
2 φλιτζάνια τσαγιού κρύο νερό
3 κουταλιές της σούπας κακάο
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
2 βανίλιες
3 ½ φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι
2 κουταλάκια του γλυκού σόδα
3 κουταλιές της σούπας ξύδι
Εκτέλεση
Χτυπάμε το ελαιόλαδο με τη ζάχαρη και προσθέτουμε το ξύδι, το νερό, τη βανίλια και τέλος, το αλεύρι ανακατεμένο με τη σόδα, το αλάτι και το κακάο. Τοποθετούμε το μείγμα σε ένα ελαφρώς λαδωμένο ταψί πασπαλισμένο με αλεύρι, και ψήνουμε το κέικ σε μέτριο φούρνο για 45 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου