Τρίτη, 29 Ιουνίου 2010

Κολοκυθάκια γιαχνί

Κολοκυθάκια γιαχνί
Yλικά
1,5 κιλό κολοκυθάκια
2 μέτριες ντομάτες
3 σκελίδες σκόρδο
1 μεσαίο κρεμμύδι
λάδι, αλάτι, πιπέρι
λίγο μαϊντανός ψιλοκομμένος
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια, τα πλένουμε και τα κόβουμε σε μικρές στρόγγυλες φέτες. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα σοτάρουμε, και μετά ρίχνουμε τις ντομάτες τριμμένες. Αφού τα αφήσουμε όλα στη φωτιά, προσθέτουμε τα κολοκυθάκια, τα σοτάρουμε κι αυτά αρκετή ώρα, και προσθέτουμε 250ml νερό για να βράσουν. Τέλος, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό. Σερβίρονται ζεστά και είναι ένα πάρα πολύ θρεπτικό συνοδευτικό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου